Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2014 15:39 - ЗА СЛЕПОТАТА ОТ ОМРАЗА
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 386 Коментари: 0 Гласове:
0



Да си припомним един от големите провали на големия политик, а сега вече нАучен предсказател на рискове Иван Костов.
Докато слушате долния клип, моля да отбележите, че е честен по въпроса за подслушванията – не казва, че е имало масови подслушвания, както твърдеше комунистическата пропаганда. 
Борисов е подслушвал министрите си - и само тях! При това са били предупредени предварително! Който не е искал да бъде подслушван, е бил свободен да напусне поста си. Защото преди правителството на ГЕРБ корупцията в България стигна най-високите нива на държавното управление. Това е бил единственият начин да ги контролира и да спре многото желаещи да ги корумпират – дали със съблазни, или със заплахи – няма значение.

Сега, година и половина след падането на правителството на ГЕРБ, няма нито един осъден или обвинен в корупция негов министър. Няма нито един забогатял неизвестно как. Обвиненията към Цветанов и присъдата му предизвикват смях в цяла Европа и всички знаем, че са скалъпени. 
Предсказанието на Костов, че за Цветанов и за Борисов “политиката е свършила”, се оказа валидно за самия него. Той разбра, че вече няма място в политиката и сам се оттегли. А ГЕРБ не само че не се разпадна, но е все още най-голямата политическа сила в България. “Физкултурникът” Цветанов и “мутрата” Борисов се оказаха достатъчно умни да създадат толкова много млади, но солидни експертни кадри на ГЕРБ, че оттук нататък партията им ще се засилва все повече. 
Наследникът на Костов в партията му пък демонстрира неговата школовка на задкулисие, непочтеност, удари под кръста - и резултатът е налице.
Бедни ми бедни, Костов! Що ти трябваше да копаеш гроб другиму – сам падна в него!

Противниците на ГЕРБ непрекъснато се подиграват на привържениците на Борисов, че били слепи от любов към него и не виждали недостатъците му. Може, при някои може и да е така... 
Само че тяхната собствена слепота от омраза и надменност не е по-добра. Те пък не виждат достойнствата му.

Каквато и да е причината й, слепотата си е слепота.

https://www.youtube.com/watch?v=OQ87SbqbArM




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909533
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930