Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2014 12:50 - ЗА ДПС БЕЗ НЕДОМЛЪВКИ ???
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
2



Под това заглавие Татяна Ваксберг искала да ни припомни разни неща за ДПС, кой знае защо решавайки, че ние, като едни първи тъпаци, сме ги забравили. 
Винаги се забавлявам с неумелите опити на госпожата да каже нещо по даден въпрос, "забравяйки" за най-важните неща, свързани с него.

Този път например се опитва да ни накара да забравим, че старата ДС още действа задкулисно чрез ДПС. В “припомнянето” й Държавна сигурност изобщо не фигурира – което е повече от странна недомлъвка при изказаната в заглавието претенция.

Припомняйки за “ганстерската война по софийските улици”, госпожата изобщо не си спомня, че ГЕРБ беше създадена именно за да противостои на организираната престъпност и когато взе властта, наистина се справи с нея.

Когато напомня лафа на Първанов за “резервната скамейка”, кой знае защо забравя, че по времето на управлението на ГЕРБ Движението за права и свободи беше поставено точно там.

Приписваното авторство на Евгени Дайнов и Тома Биков на думи, изричани многократно години преди тях, е жалък опит да приповдигне фатално сринатия авторитет на първия и да подкрепи още несъществуващия авторитет на втория. Трябва да се спасява другарчето, Дайнов написа доста просташка книга срещу ГЕРБ, а по всичко личи, че следващото правителство ще бъде тяхно.

Интересно и как е убегнало от вниманието й, че сериозните анализатори посочват като „държавен преврат“ не назначението на Пеевски, а Костинбродската афера, променила чувствително изборния резултат на ГЕРБ. Не сме я чували да се произнася по въпроса – дали пък за нея такава не съществува?

Очаквах за снимков материал към “анализа” да бъде използвана карикатурна снимка на Доган, както госпожата прави винаги, когато пише за Борисов. Но не, явно в Дойче Веле само Борисов се ползва с привилегията да бъде окарикатуряван.

И за да не стане прекалено демонстративен пропускът да се спомене най-голямата политическа партия в момента, Ваксберг завършва с неясно в какъв контекст споменаване на ГЕРБ.

А аз, след като констатирах прекалено много недомлъвки в материала й, смятам, че по-подходящо ще бъде да го озаглави

ЗА ДПС И ГЕРБ - С ДОСТА НЕДОМЛЪВКИ. 


http://www.dw.de/за-дпс-без-недомлъвки/a-17754843



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908684
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930