Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2014 13:15 - ВНИМАНИЕ, ГЯВОЛЪЦИ !
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 403 Коментари: 0 Гласове:
1



Мъдри хора са ме учили, че страстите затъмняват разума. Затова си седя тези дни и се опитвам безстрастно да наблюдавам какво става.
Гръмнаха бомбата КТБ – с активното участие на прокуратурата.
Изявленията на експертите от най-солидните ни институции по въпроса си съперничат с разсъжденията на съседката ми готвачка. 
Политолози се упражняват в недоказани предположения за връзки между политици и политически партии, стараейки се да не пропуснат и най-налудничавите варианти. 
Медиите направо вилнеят – пускат се всякакви слухове за всеки. 
На оборено предположение журналисти отговарят със съмнение, че политикът лъже. Щото – всички, с изключение на тях самите, били маскари.

Някой се опитва да лашка страстите народни от завист и злоба към онези, които имали много пари в КТБ, през злорадството, че може да ги загубят, към страх, че нейде наесен сме щели да измрем от липса на здравеопазване.

Една тънка нишка преминава през всички изказвания, на каквато и тема да са – къде по-открито, къде по-завоалирано, никой не пропуска да каже нещо срещу ГЕРБ и Бойко Борисов. Защо ли?
Кратко и ясно Борисов пръв поиска международен одит на КТБ и отказа държавата да поеме фалита на частна банка, още повече, че не е доказано, че има такъв. А другарите-експерти от всички партии се бяха засилили вече и закон да гласуват, забравяйки, че законите нямат обратна сила. Дори много образованият юрист и лидер на автентично дясна партия Раданчо Кънев одобри този ход. Добре, че се намери един пожарникар с милионна армия зад гърба му да ги спре. 
Има още една причина всички да са против ГЕРБ – ясно е, че те ще спечелят задаващите се избори. Въпросът е с колко, а Кънчо и Кольо са вече бита карта, за да правят внушения.
Всичко ми е дежа вю – Костинброд от миналата година.
Има една разлика обаче – миналата година нямаше никакво време да се опомним, а тази година имаме. 
Нека не се поддаваме на внушения, че трябвало бързо да се вземат решения, но и да не забравяме, че не само ние, и те имат време за още гяволъци. Затова е най-разумно да се успокоим и да не се ловим на всяка тяхна шмекерия. Един мой приятел го каза много кратко: 
“Престанете да се държите като кучета, които гонят всяка метната пръчка!”



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902040
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031