Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2014 12:40 - СТАРИ НОМЕРЦА НА АБПФК
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 457 Коментари: 0 Гласове:
0



Тъй като напоследък сме се захванали да бистрим едни голеееми работи като геополитиката и милиардите около Южен поток, аз пък на инат се сетих за едни дребни, въшливи и миризливи работи, които са не по-малко показателни от големите.

Най-напред се подразних защо след силните думи, казани от Збигнев Бжежински за българския политик Бойко Борисов, тук отново се чуват просташките дюдюкания на Атанас Чобанов и Хасанчо Геновия по негов адрес. Тези двамата борци против “олигархията” не спряха да разпространяват лъжи и клевети за Борисов под диктовката на големите българолюбки Еми Барух и Татяна Ваксберг.
Съветвам ги да се обадят на Бжежински, па да му отворят очите, да му обяснят колко е заблуден, дето не чете сайта Биволъ и техните интерпретации! Видя се, че нашите очи не можаха да отворят и ние все си го избираме тоз’ Бойко! Но нещо не им стиска май... или Бжежински им е под нивото, та не се занимават с него? 

И като стана дума за Хасанчо грънчаря – незаобиколим фактор и борец против всичко, се сетих, че го пипнаха да боядисва една скулптурна група и прокуратурата му повдигна обвинение в хулиганство. Ко стана, бе? Глобиха ли го, или му се размина? От 7 ноември миналата година досега какво има толкова да се умува по едно дребно хулиганство? През февруари т.г. пък се бил “разболял” разследващият полицай и отложили делото... я виж ти, и с Йовчев ли си е гъст Хасанчо, та му организира такава шумна пиар акция? 

Да не би пеевските медии, които услужливо ни го пробутваха месеци наред за “лице на протеста” с надпис “антигерб” на фланелката, да повлияха на пеевската цацаратура, и тя да си оттегли обвинението? Или приятелите му Раданчо Кънев и ген. Атанас Атанасов си пуснаха връзките в съда, за да спасят и другите съучастници в акцията, защото били от ДСБ?

Че един необразован гамен се опитва да се изкара политически активен и репресиран, не е нещо ново – точно такива бяха 99% от “активните” борци против фашизма и капитализма у нас!
Я си плащайте глобата!! 

ТЕЗИ СТАРИ АБПФК НОМЕРЦА НЕ НИ МИНАВАТ, ДРУГАРИ !!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907794
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930