Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2014 23:01 - АВТЕНТИЧНИ САМОЗВАНЦИ, КЪРТИЦИ И ПРЕВРАТАДЖИИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 501 Коментари: 0 Гласове:
2



За да разбера какво точно става, често се връщам назад. Тогава се виждат ясно зародишите на явленията, които днес някои още се опитват замажат и потулят.

Миналата година по това време изслушах внимателно доклада на Иван Костов пред Националното събрание на ДСБ, на което той подаде оставка.
Потресох се от няколко неща:

1. Дългогодишният шеф на тъмносините и автентичните десни използва лявата популистка реторика на Станишев за “хляба на хората” – с намек, че Борисов им го е отнел, разбира се.
2. От което следва, че “големият” икономист не е чувал за световната икономическа криза.
3. И за едър капитал в България не е чувал – говори само за “мафията и гражданите”. Няма откъде да чуе и да знае – нали той създаде мафията на едрия капитал? Но не е управлявал като Борисов държава, в която правителството трябва да се съобразява с него – по какъвто и начин да е създаден този капитал!
4. Затова пък е чул, че е имало поръчка за убийство на Борисов, и му е завидял ужасно. Сигурно и той като нас си задава въпроса защо така го подминават и досега никой не поръча него? И си е отговорил също като нас: защото, за разлика от Борисов, не е попречил на никой престъпник.
5. Но най-силно впечатление ми направи реакцията на депутатите на ДСБ, които спонтанно изреваха едно мощно “УУУУ” (около 13:00 мин. в клипа), когато председателят им спомена ЕНП! Откога ДСБ е срещу ЕНП? Щом депутатите на ДСБ имат такова отношение към нея, защо не я напуснат? Искрено ли е намерението им да работят за тази партия, щом на евроизборите тази година изпратиха там свой депутат? 
Лицемерието е безспорно – или към ЕНП, или към собствената им членска маса, която е настроена срещу ЕНП. 
Чия къртица ще бъде Светослав Малинов?

И тъй като отдавна забелязвам, че нещо става в ДСБ, се поразтичах и ето на какво попаднах:

ИЛКО СЕМЕРДЖИЕВ (министър на здравеопазването в правителството на Костов и един от бащите на здравната реформа):

“- Радан Кънев не е предложен от Иван Костов за председател на ДСБ. Радан Кънев се самопредложи.
- Иван Костов е само преносител на избора на разширеното ръководство на ДСБ за номинацията на Радан Кънев, който бе избран за председател на ДСБ в нарушение на устава на партията.
- Радан Кънев и Петър Москов направиха интриги около изборите за ново ръководство на ДСБ и вместо да понесат отговорност за провала в изборите, те играха игра за овладяване на партията вкл. чрез действия, целящи отстраняването на нейния председател.
- Радан Кънев не е продължител на дясната политика на Иван Костов, както в рамките на ДСБ и РБ, така и в рамките на общия политически живот на България.
- Радан Кънев самоуправства в ДСБ и излиза извън рамките на даденият му мандат, впрочем същото той си позволява и в РБ.
- Радан Кънев води ДСБ към пълно отнемане на партийния суверенитет, а вероятно и към сливане/закриване - това ще се случи след евроизборите през май и за да не понесе отговорност за провала на дясното, ще се опита да превърне РБ в единен субект с ГС, който вече е формиран по неуставен и неизборен начин (да не казвам приятелски), чрез квоти и посочване.”

Такааа... значи имаме партиен преврат и самозванци. 
Самозванството е запазена марка за ДСБ – ние сме “единствените автентични десни”. 
След преврата станаха и “единствената алтернатива” – на всичко, каквото ни дойде на ум. Единствено те можели да правят реформи, единствено те били интелигентни, те били свалили правителството на Орешарски... а днес видяхме превратаджиите да се опитват да направят още един преврат – да обсебят гражданския протест! 
Ще взема да се съглася с Костов: който иска да се пише победител за сметка на гражданската енергия - от мафията е! И да не забравяме, че Борисов също отказа да призовава привържениците си на протест. 
Изначално този протест беше граждански протест за МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА и трябва да си остане такъв! 

Само че, милички РъБове, гражданите се усетиха и днес цъфнахте като партийни майски розички – петте партии на РБ успяха да съберат под знамената си не повече от хиляда души в милионна София, като поне половината от тях не знаеха, че ще имате нахалството да дойдете с партийни знамена! 
Не се опитвайте да ни разигравате втори 9 септември 1944! 
Есть такая партия – вървете да правите преврат в нея! 

https://www.youtube.com/watch?v=yxCoqU5n3HU



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907650
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930