Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2014 17:33 - ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 502 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.06.2014 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 По молба на моя Фейсбук приятел Бат’Димо се свързах със Збигнев Бжежински, за да му задам някои животрептущи въпроси относно международното, а и нашето положение.

По време на блиц-разговора ни си позволих да му благодаря от името на членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ за високата политическа оценка, която даде на нейния лидер Бойко Борисов.
Не се стърпях да му намекна, че доста преди да я даде той, първи му я дадохме ние, ама нейсе. Така се беше засилил да го хвали, че едва успях да го прекъсна. 
Помолих го да сподели мнението си и за спрягания за евентуален бъдещ политически партньор на ГЕРБ - РъБъ. 
Тъй като не беше и чувал за РъБъ, г-н Бжежински поиска да му дам малко време, за да направи съответните справки в американското посолство в София и в сайта Бивол, което аз сторих с удоволствие, защото междувременно жената ми вдигаше скандал да се спра с тая политика и да ида да купя хляб най-сетне.

(тук аз купувам хляб, а Бжежински попълва информационните си пропуски)

Още не сварил да хвърля хляба на жената, та да й запуша устата, и телефонът ми звъни - ех, тия хамериканци, кога ли ще ги стигнем...

Понеже г-н Бжежински се е превърнал в институция – на толкова голямо уважение се радват мненията му в цивилизования свят, към който и ние се стараем да принадлежим, смятам за свое задължение да споделя с всички какво ми каза, пък дано и г-н Борисов го прочете. 
И така, предавам по смисъл:

Ако на Борисов се наложи да направи следизборна коалиция с РъБъ, г-н Бжежински смята, че на Радан Кънев трябва да бъде отреден поста на неин говорител! 
След обстоен анализ на българските медии, в това число и на сайта Афера, се оказало, че досега той единствен от всички български политици не е бил подлаган на медийни атаки, даже напротив – всичките му публично изговорени глупости са били представяни като умности. 
Причините за това явление големият политически анализатор остави да си търсим сами, но повтори - ако Борисов иска бъдещото му правителство да се радва на медиен комфорт, това бил единственият начин, а и единствената полза от РъБовете. 
Накрая, за да ми го върне тъпкано затова, че го затрудних с въпроса си, Збигнев ме попита защо наричаме вицепредседателя на нашия сенат пич, а не пичка. Но не дочака да му отговоря, защото на червения телефон спешно му звънна Путин. 
Да не забравя да добавя и една чисто човешка негова черта – много се зарадва, когато му казах, че съм успял да си купя хляб, въпреки че правителството ни все още не е подало отдавна исканата и уж вече обещана оставка.

Впрочем - нека му е честит и от него, и от нас рожденият ден на генерал Борисов и Бог здраве и сили да му дава да борим заедно всичко лошо на този свят!




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908161
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930