Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 22:32 - ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ - НАЙ-НАЙ-НАЙ !
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1176 Коментари: 5 Гласове:
2




“Лиляна Кавалджиева Радвам се за г-н Малинов,аз също гласувах за него! Тъжното е,че оправдаха Цв. Цв. Не знам какво да кажа,отчаяна съм,обречени сме на ГЕРБ, това е...
6 hours ago • Like • 4”

Горният коментар е написан днес на стената на Радан Кънев. Лайкнали са го четирима досега, а никой не е оспорил мнението. 
Петима тъжни РъБове, че Цветанов не е осъден!
Питам се колко интелигентност или граждански познания за света са нужни, за да знаеш, че не може да е престъпление изплащането на полагаемите се по закон при пенсиониране суми?
Колко невеж трябва да си, за да не провидиш политическата репресия срещу Цветанов – поне в това обвинение? 
Или става дума за безмозъчно политическо стадо, което е необратимо увредено от черната кампания на лидерите на РБ срещу ГЕРБ?
Това не е единственият коментар на симпатизант или член на РБ, който ме впечатлява с пълна липса на адекватно отношение към действителността. 
Затова пък партийната пристрастност направо боде! 
И тя, за съжаление, изключва всякакво разбирателство между членовете на ГЕРБ и РБ на основата на честността и почтеността!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Обречени са на собствената си простотия !
26.05.2014 23:57
Години вече повтарят Опорните Точки на БСП и така обричат България на истинската мафия /а тя, тази мафия не е и наша, родна/!
цитирай
2. erdamon - Идвам с мир, макар че не съм Долф Лундгрен. :)
28.05.2014 20:49
Eq окей, ама що пък да не опитаме да променим нещата? Взаимно, а?
Аз самият допреди няколко месеца бях отявлен антибойковист... Не бих казал че сега пък съм станал привърженик на ГЕРБ. Виж Алексиев, не е необходимо да се обичаме, трябва да се научим да се търпим, да следваме една трайна посока и път, понеже имаме много общи цели. Не искаве Евразия, не искаме руски проекти, предпочитаме Европа и САЩ. Вероятно, различията ни са основно в стъпките по пътя към постигане на целите. Пак казвам, може да не се харесваме, но не трябва да се плюем. Понеже... ето Станишев, Местан и довчера Сидеров заместен от утре от Бареков ще ни се хилят, докато не правят нищо, а най-тежките проблеми на държавата - здравеопазването и енергетикета се задълбочават и в един момент ще избухнат. Тогава БСП и техните патерици ще слязат от властта и ще се снишат, оставяйки на някой друг за кратко да я поеме - ролята на този временен "балък" според мен са я отредили на Бойко - заедно с всичките й негативи. Както стана 1997 г. И понеже България беше почти фалирала един мандат не беше достатъчен, за да се възстанови отново до по-приемливо за нормален живот ниво. И дойде мадридския комарджия... Както и да е - това е минало, въпросът е, че според мен е в ход същия сценарии, само дето те нямат намерение да реформират каквото и да е, единствените им цели са да разпределят еврокинтите, да точат комисионни покрай съмнителни инвестиционни мегапроекти като застрояването на Ропотамо и далаверата на далаверите - енергийните черешки Белене, Южен Поток и други подобни.
Трябава да се спре с противостоенето и взаимното плюене.

Аз поне от няколко седмици се опитвам из нета да я пропагандирам тази теза - да видим дали ще имам успех. Поздрави. :)
цитирай
3. alexiev123 - erdamon
29.05.2014 16:23
Похвални усилия, макар и доста закъснели. :) Разбирам, че си от РБ. Надъхахте електората си срещу ББ и ГЕРБ, без да знаете колко са инертни обществените настроения, а уж сте били много интелигентни. От 145-те хиляди, които гласуваха за вас, повече от половината ще се откажат да ви подкрепят повече, ако сега изведнъж обърнете палачинката. От миналото лято ББ ви подава ръка, а вие я хапете. Никакви познания, ниска култура, високо самочувствие - само това показвате. Самозалъгвате се, че 5 партии да вкарат един депутат било успех. Най-добронамерен съвет - насочете усилията си към собствения си електорат, признайте си грешките и се извинете на ББ и ГЕРБ, чиито привърженици вече не ви понасят и не ви приемат. И при тях инерцията е дългосрочна. Раданчо да не си въобразява, че с 6% електорална подкрепа ще диктува на партия с над 30% подкрепа какво да прави. И да не се мери с ББ - ГЕРБ има експерти, каквито не сте и сънували - защото довчера бяха във властта, а вие сте вън повече от 13 години. Това са реалностите.
цитирай
4. erdamon - Размисли и страсти... :)
29.05.2014 18:43
От РБ съм в смисъл на избирател, нищо повече. Иначе мисля че поясних, че не съм дошъл да спорим, въпреки че по повечето точки съм на различно от изложеното мнение, защото не точно това "са реалностите". :) Най-важното, което се иска е да се приключи с нападането, и друго не по-малко важно - егото не трябва да взима връх. Егото е изключителна разрушителна сила. Иван Костов в периода 2001-2009 г. си срина рейтинга единствено заради това. Казвам го, защото от последното ти мнение прозира, че то отново ще е трудно преодолим проблем. Кажи ми, нима смяташ, че Бойко Борисов трябва да предложи отново 100% едноличен кабинет? Тогава има ли изобщо смисъл нашият диалог, както и течащия такъв между лидерите на РБ и Борисов? Според мен няма как ГЕРБ да спечели пълно мнозинство при един предполагаем извънреден вот. Изхождам от много твърдата презумпция, че точно тази хипотеза доведе до затопляне на отношенията. Също така съм на мнение, че независимо дали на някой му харесва или не, РБ ще има в някаква степен в ролята на ДПС в настоящото управление - т.е. да изисква. Макар и с по-малък процент. И не знам защо си останал с впечатлението, че в блока няма експерти или специалисти, които да заемат управленски постове, а напротив в ГЕРБ са в излишък. Това последното просто не е е вярно. Хайде, спирам, няма да задълбаваме и без нападки и обиди докато не разкараме това дирижирано от олигархията правителство. Най-вероятно много неща предстои да бъдат договаряни и уточнявани чрез междулидерския диалог.
цитирай
5. alexiev123 - Размисли и страсти... :)
29.05.2014 22:58
Аз също съм само симпатизант на ГЕРБ. А ти си повреден от гнусните лъжи на БСП по адрес на Борисов. Как можа да напишеш "едноличен кабинет"? Нарича се еднопартиен и всяка партия се стреми да има такъв, не само ГЕРБ. Ако събере достатъчно гласове, нищо по-естествено от това ГЕРБ да направи самостоятелен кабинет и да си носи отговорността. Всяка коалиция у нас се изражда и се измъква от отговорност, като се оправдава с коалиционните си партньори. Ролята на ДПС е да изисква, за да намазва, не за друго. :) Какво би изисквал РБ? Ако смятат да се държат като изнудвачи, няма да я бъде. Отсега се вижда, че се изживяват като умните и интелигентните, които щели да дават акъл на глупавия Бойко и многобройния му глупав електорат. :) Всички бивши седесари сме с ГЕРБ, а не с РБ. Запомнете го и внимавайте с "герберасти", "тиквочи", "мутри" и пр. названия, с които се опитвахте да блеснете преди изборите 2013. От месеци чета стената на Кънев - той не може да изложи една мисъл логично. Не видях повече от един-два смислени коментара на привърженици. Следя и медийните му участия - политическите му послания са пълна скръб. Разкарването на правителството можеше да стане по-лесно миналото лято, но тогава Раданчо се отграничи и се снима приятелски с Асен Генов, който носеше демонстративно фланелка с надпис "антигерб" и присъединяваше ББ към крадците. Това трудно се забравя. Сега виждам, че и той обръща палачинката. Двамата с Кънев трябва да се извинят публично, ако имат грам чест и достойнство. И как така никой не каза на тъжащата, че Цветанов не е осъден, че може и да не е виновен? Тя днес сигурно е много щастлива - вече е осъден. :) Пфу!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909077
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930