Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 21:18 - Нееееее!
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 752 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Политиците ни изтрещяха окончателно, таквоз чудо не е било и пред парламентарни избори. 
Тичат като луди нагоре надолу из страната, а ние се кефим, че най-после ги накарахме да бачкат. Гласовете им прегракнаха от крясъци по площадите, на нас обаче ни дойде времето да си седим кротко като селски моми на седянка и да им гледаме сеира какво ли ново са измислили, за да ни ухажват. 

Възпитаният и достолепен Местан си свали вратовръзката - за да се доближи до електората си, и продължава да прави опити да го омайва с конфиденси за права и свободи. А електоратът няма нужда от права и свободи, има нужда само да му изкупуват тютюна на същите цени като при ГЕРБ. 

Волен Сидеров най-неочаквано спря публичните си подвизи и вместо да разправя пак как щял да разплаче майката на турците, се задоволява само с това да разплаква бедни бабички за клипа си.

БСП се чуди кого да боцка по-напред – дали вътрешния си враг АБВ, или външния враг Винету, който презрително им отказа да се боцка с тях. Изпаднали са в пълно старческо слабоумие. В един от предизборните си клипове разправят, че високият кредитен рейтинг на страната ни по времето на Винету бил втръснал на всички, а по магистралите никой не вървял и изобщо не били за хората. Да не искат да кажат, че са за животните? За животните ГЕРБ направиха подлези, не магистрали. 

Само Борисов не се промени и пак ни обещава, че ще ни кара да работим! Не ще тоз човек да ни поизлъже, че ще ни пусне гювеч, без да сме работили, и това си е. 
Освен това Бойко доказа за пореден път, че си е заслужил черния колан. Връща си го на цоциалистите с източно хладнокръвие. Не си изцапа ръцете с варварска агресия, а седна усмихнат на брега и чака реката на времето да понесе покрай него труповете на противниците му в предизборния ден. 
По линия на шахмата ги постави в цугцванг. Хем им развали почивката, хем ги изправи пред избор или да нарушат закона, или сами да си организират акция Костинброд чрез публичното опозоряване, каквото без съмнение ще бъде обсъждането на вота на недоверие. И всичкото това – съвсем законно и безплатно, за разлика от тяхната афера миналата година. Шест в едно - на това аз му викам ефективна парламентарна опозиция! 
И все пак – какво стана с кафеварката, откраднаха ли му я ония мискини? 

Туй по старите политически муцуни.

За новите политици тези избори са премиера и са опънали вратни жили да се представят добре - ама добре, както го разбират те. 

Хрисимият иначе Раданчо се изсили, че щял да ходи в Брюксел да се бие против втората скорост. Изглежда е решил да покаже на Европата, че освен бедни сме и нахални. Продължава да повтаря, че бил от интелигентните, а досега не му стигна ум да разбере, че гласове не се печелят с “аз съм по-умен от вас”, а с “и аз съм прост, и вие сте прости”. 

Друг един новоизлюпен политик е фанал плетката от обратния край и ако нямаше всички външни данни за мъж, щяхме да си речем, че е жена в тежък климактериум с ежедневни пристъпи. 
По едно време бяхме склонни да си мислим, че води отчаяна битка с изпепеляващата го любов към Борисов, толкова държеше да му се навира в очите. То не бяха покани за срещи и диспути, предизвикателства за състезания, после мина на обвинения, а накрая стигна и до заплахи. 
Доскоро диагнозата му изглеждаше да е само “лява китка в десен джоб”, но сме подценили заболяването. Тия дни се обърна направо към Обама и Путин, гаче ли тях сън ги не лови от мисли по него. Може пък да е прав – такива неща обещава, за каквито на тях им е била бедна фантазията да обещаят. Сякаш е стиснал рога на изобилието и само защото още не сме го избрали за премиер, не го е изсипал върху нас. 
Затова сега пита: 
- Искате ли ме за премиер? И от салона, напълнен с платени цигани, се чува: 
- Даааааа...
Утре като нищо ще вземе да попита: 
- Искате ли ме за Господ?
Щото, ако сте забравили, още от 1994 г. си знаем, че Господ е българин, само дето не знаем кой точно е българинът.
Какво ли ще чуе Бареков в отговор? 
А дано му кажат най-после:

- Нееееее!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - За кафеварката.
20.05.2014 22:00
Ами трябва му на човека! Знаеш ли, сутрин едно горещо кафе с много захар какъв благодат е за изтерзания му черен дроб?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909606
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930