Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2014 23:55 - НАГЛОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 705 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като се нагледахме и наслушахме на журналистическо безочие, един от доайените му - ДС-агентът Иван Гарелов доказа, че за безочието граници няма!

Помним едно старо негово безочие на границата ни с Турция – репортажите му с българските турци, безпомощни и беззащитни хора, подложени на насилствено гонение от родните им места от комунистическата власт. Никой нормален човек не може да не потръпне от омерзение при спомена за издевателствата му над съсипаните и изплашени хорица, оставили домовете си и поели към неизвестното с колкото багаж могат да вземат със себе си. На фона на жестоките летни жеги чакащите с дни немощни старци и бременни жени бяха принуждавани под дулото на микрофона му да казват, че били тръгнали на екскурзия! 
Мина време, Гарелов си посипа главата с пепел за тези репортажи и се извини публично. А ние му повярвахме и чак го съжалихме – той не е искал, изпълнявал е заповедта на господарите. Но се оказва, че повечето от ДС-агентите са един много специален, долнопробен човешки материал. И, макар и осветени, все още им се дават възможности да се гаврят с нас.

След толкова години на “покаяние” журналистът Гарелов падна толкова ниско да излъже зрителите, че ще им предложи интервю с политик, а вместо него излъчи фриволен монтаж – лъжа, каквато никой от журналистическата гилдия досега не си е позволявал. Решил е да учи младите ли?
Следващата стъпка в безочието и наглостта беше да обяви, че се бил пошегувал! Освен че предаването на тв7 “Оригиналът” е на другия полюс на забавните предавания, дори и те нямат право да лъжат зрителите какво ще съдържа предаването! 
Остава да се порадваме на жалката му публична молба към Бойко Борисов да се съгласи да им гостува. 
Но понеже не мога да не си спомня онази приказка за рядкото и кафявото, много се надявам това да не се случи. Окото му няма да мигне да твърди след това, че не екипът на предаването е молил него, а той е молил тях, защото много обичал да се изживява като медийна звезда. 
Случаят е достоен за вниманието на СЕМ - рекламата на предаването, че съдържало интервю с Бойко Борисов, е измама за зрителите и затова призовавам всички, които споделят мнението ми: 
Нека защитим правата си като потребители на електронни медии да получаваме вярна информация и да подадем сигнал тук: http://www.cem.bg/cat.php?id=79
Няма да направим от Гарелов честен човек, поне да го накараме да се покае пак публично! 
За истинско покаяние едва ли ще му остане време от броене на сребърници - сегашните му господари. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902165
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031