Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 22:36 - РАДАНЧО, КАКВО ДА ГО ПРАВИМ...
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 892 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази сутрин Радан Кънев си призна - не знаел, че десетгодишната му партия е плащала за интернет тролове. 
Преди време си призна и че не познава историята на партията си - ама не само че не я познава, но и не го интересувала! Да не би да си мисли, че откакто той е станал председател, започва ново летоброене за ДСБ? 
Това ни е до болка познато - по същия безочлив начин сегашните “социалисти” наследиха комунистическата партия – прибраха си само активите, но с пасивите от всякакви престъпления, между които терористични акции и убийства, нямали нищо общо.
Какво излиза? Че този юрист не знае елементарни неща – когато наследяваш, наследяваш не само активите, но и пасивите. И преди да се съгласиш да наследиш, трябва да се поинтересуваш и от пасивите.

Но защо всички журналистчета ни говорят за “платена любов”?
Всеки, който познава интернет пространството, знае, че 99% от политическите коментари са хейтърски, а не поклоннически. Така че наблюдаваме поредната подмяна:

СЪВСЕМ НЕ СТАВА ДУМА ЗА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ, А ЗА ПЛАТЕНА ОМРАЗА!

ЗА ПЛАТЕНО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ ПО АДРЕС НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРОТИВНИК!

Става дума за обучение на стотици млади хора в долнопробно интригантстване, което им се представя като политическо поведение и начин за водене на политическа агитация - която достигна апогея си на срамната за демократична България дата 11 май 2013 г.! 

Раданчо всъщност направи признание, че подмяната на политическия диалог в България е извършена не само от БСП и ДПС - и ДСБ съвсем официално се е включила с черна пи ар кампания срещу - незнайно защо - общия им политически противник. 
Ако се поразровят финансовите документи на ДСБ отпреди последните избори, може да излязат и други договорчета с по-късни дати. Няма да се учудим, ако и фирмата на скъпата Моника изскочи оттам, дотолкова политическото говорене на Костов през последните години беше еднакво с това на комунистите и повтаряше едно към едно опорните им точки. 
Но, за да опази от нападки скъпия си Командир, Раданчо твърди, че платените черни пи ар кампании не били политическа, а “пи-арска грешка”! А журналистчетата на бТВ странно милостиво не го накараха да признае и осъди  ролята в тези деяния на предшественика му Костов! 
Някои окачествяват това признание като израз на достойнство. Не сме чували признание, измъкнато от притиснат в ъгъла, да се приема за достойно. 
Раданчо ни се кълне и че РБ изобщо не давал пари за черни пи ар кампании. Смешник! Знае се, че партиите им нямат пари и Кунева е основният им спонсор. Проверил ли е Раданчо финансите на Кунева, та говори и от нейно име? Той не знае собствената му партия за какво е плащала, та ще гарантира за друга партия!
Раданчо, какво да го правим... ще има да ни разсмива още. 

http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/radan-kanev-vidya-pregradka-mezhdu-dps-i-natsionalistite.html



Гласувай:
2



1. truthful - Да видим определението за троло в ...
18.02.2014 23:10
Да видим определението за тролове в нета: В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
Тролове има и да работят за БСП - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3255011
Тролове има и в блог.бг
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909474
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930