Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 21:28 - СЕ Е ИМАЛО ДА НЕМА, АМА ТОЛКОВА НЕМАНЕ ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 584 Коментари: 0 Гласове:
0



Трябва да престанем да се поддаваме на мнителността си и да не се лъжем повече - ДСБ не е вече партия на Костов. 
Вътрешният преврат в нея е станал с привличането на младите хобити, които чрез организиране на мнозинство са заменили политикономията на Карл Маркс с "идеите" на Толкин.
Лаборантинът Костов си свърши работата в политиката и стана неофициален консултант на правителството на Орешарски срещу добро заплащане - време му е за почивка и за осребряване на минали заслуги.
Но поставянето на един пълен глупак начело на партията, която уж беше събрала най-интелигентните антикомунисти, е последната гавра на КГБ-агента Костов с демократичните сили в България.
Какво научихме от последните публични изяви на Кънев?

1. "Връзката между кражбите и бедността е най-пряката на този свят".
- Прав е наш Раданчо. Крадеш – забогатяваш, не крадеш - беден си.
Какво друго ни остава, освен благочестиво да паднем на колене и да благодарим за споделеното мъдро икономическо прозрение, споходило го по времето, когато е заработвал насъщния си като продавач в столичен магазин?

2. “Украйна е съседна на България държава.” 
- Не знаехме, че сме толкова зле с географията. Ако това е вярно, Раданчо пропуска да каже, че Украйна е и най-голямата ни приятелка – само с нея нямаме исторически спорове за територии. 

3. Европейската Комисия била припознала Реформаторския блок като свой мозъчен тръст и повтаряла това, което те ПЪРВИ били казали! Дори демонстративно благосклонната досега към него Цветанка Ризова подскочи, когато чу това в студиото на “Лице в лице”. 

4. Оказва се, че това политическо мъниче Кънев не може да понася истината. И никак не е наясно с категориите ирония и арогантност, щом си позволи да нарече днес “арогантно” ироничното предложение на Борисов да му стане патерица - но след като РБ спечели изборите. 

Цялата демократична общност в България вече повече от половин година се скъсва да сватосва юнака ГЕРБ с момата РБ и все не се получава, момата се дърпа и уклончиво сочи ту това, ту онова. А то какво било станАло? От много настояване момата взела, че си повервАла да е прекалено хубава, умна и богата за него. Знаем какво се получава накрая – стара мома, която никой не поглежда.

Се е имАло досега некои десни да немат ум, ама толкова немАне не е имАло. 
Освен да спрем да се залъгваме и да приемем накрая истината, че РБ изобщо не са десни. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907422
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930