Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2013 18:36 - ГЬОНСУРАТЛЪЦИ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
0



 21 юли 2013
Българи, съберете си ума и не се поддавайте на провокации!
Комунистите се опитват да ни върнат в абсурдността на управлението си отпреди 1989!

Престъпните узурпатори на властта, подпомогнати от продажни медии, отново се опитват да ни правят на луди.
Ето само два примера:
1. Държавното МВР, което има право да ни подслушва законно, беше обвинявано (досега недоказано), че ни подслушва и незаконно. Размахваха се всякакви членове на конституцията и се говореше за права и свободи, които ни били нарушени. И след като месеци наред ни набиваха в главите, че Цветанов ни подслушвал поголовно, изведнъж се появи един странен човек на име Григор Здравков, който заяви най-спокойно, че подслушвал той. Имал на разположение много записи и ни обеща потресаващи разкрития. Бил подслушвал законно, защото бил от легия (каквото и да значи това) “Антимафия”. Частна легия “Антимафия”. Ама как така подслушват тези юнаци? Много лесно - в българските магазини най-свободно, демократично и най-вече евтино се продават подслушвателни уредби от всякакъв калибър и с всякакви възможности. Медиите си затваряха очите пред този всеизвестен факт и ни подхвърляха репортажи за някакъв сив “Крайслер”, като “разследваха” дали бил на МВР или не и с какво бил оборудван. И повтаряха от сутрин до вечер, че Цветанов ни бил подслушвал наред – всички до един и без изключение!
Срещу Цветанов бяха повдигнати всякакви обвинения за нарушаване на демократичните ни права, а срещу “легията” не възрази никой. За “легията” конституция, закони и членове не съществуват. Дори опитни журналисти като Цветанка Ризова, в чието предаване се появи за първи път въпросният Григор, си глътнаха езиците и не се сетиха ни за конституция, ни за закони. И досега не се сещат. За прокуратурата да не говорим, няма кой да я сезира за демонстративното незаконно подслушване. За катерушките обаче я сезираха и тя послушно влезе в ролята си на държавен обвинител.
2. Същите, които яростно призоваваха Борисов да подаде оставка, защото имало протести на улицата, днес не обръщат никакво внимание на стократно по-масовите, продължителни и справедливи протести срещу тях самите. Дори имат наглостта да твърдят, че това означавало, че управлението им било демократично и хората не се страхували да протестират! А при Борисов, виждате ли, не протестирали, защото се страхували!
Списъкът с гьонсуратлъци е дълъг!
Узурпиране на властта, пълно погазване на демократичните принципи на управление, изгонване на най-голямата парламентарна група от парламента, безочие, наглост и престъпления спрямо българския народ – само това виждаме от този парламент и това правителство. 
Вън, докато не е станало много късно!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 907374
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930