Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2013 19:11 - АЛО, "СИНИТЕ", ЗАЩО НЕ ВИ ЧУВАМЕ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 473 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Връщам се малко назад, в началото на годината, когато медиите разпространяваха от сутрин до вечер следната Декларация на СДС:
  
“Полицейщината се превръща в ежедневие
23.01.2012
Полицейското насилие в българското общество вече се превръща в норма. За пореден път станахме свидели на полицейски произвол от страната на ръководеното от министър Цветан Цветанов министерство на вътрешните работи. Преди няколко месеца СДС алармира, че младежът Радослав Божинов бе пребит от полицаи на централна софийска улица, заради дългата си коса. Преди това полицията нахлу в дома на невинно семейство в Кърджали. Полицейският произвол унижи и лекари във Варна, Благоевград и Горна Оряховица. В същото време силовите упражнения на служителите на МВР бързо се забравят, скрити зад мъмрения и дисциплинарни наказания без никакви последствия.
.........”

Отделните дребни случаи, в които конкретен началник или редови полицай не е действал правомерно, няма да коментирам. Ако от СДС не знаят, те наистина се наказват с дисциплинарни наказания, колкото и да им се иска заради тях да падне глава на министър или правителство, щом не са техни. В противен случай заради всяка чистачка, която не помете както трябва, ще можем да сваляме министъра.
Но ще коментирам заключенията на ръководството на СДС за “полицейски произвол, унижил лекари”.
 
Да си припомним какво са чули полицаите, прослушвайки законните СРС-та:
http://poligraff.net/статия/Лекари-В-кофа-ли-да-го-удавим-или-/1129

Може ли някой да ми обясни какво “професионално” има в този разговор? Да чухте един единствен медицински термин? 
Цветанов беше обвинен в глупост и неразбиране на лекарска терминология!
Бил “издавал присъди” в парламента!
А какво да кажем за заплахите, обидите и наглите ви лъжи в парламента? Принудихте го да се извини публично, защото бил обидил всички български лекари, давайки гласност на тези СРС-та!
Ще оставя настрана болния въпрос за корумпираността на някои от българските лекари, но – кой полицай на света няма да реагира, чувайки този разговор? Само нашите били реагирали - по заповед на Цветанов, който им имал зъб – именно на тези лекари! 
Не зная какво мислите вие, но аз се чувствам виновен. И мисля, че всички сме виновни, защото отдавна и в много други случаи пак ни правят на луди! Никой здрав разум не може да приеме тези разговори за невинни, след като е налице детска смърт! 
Дори лекарите да бяха членове на ГЕРБ (аз съм гербер), бих скочил срещу тях! Дори Цветанов да беше върл комунист, трябваше да го защитим! 
Защото тук не става дума само за живота на едно нежелано бебе, а най-вече за здравия разум на нацията!
С него се подиграха всички – и политическите противници на ГЕРБ, и прокуратурата! 
А във връзка с “полицейщината” в държавата, размахвана с декларации от СДС и компания при управлението на Борисов и Цветанов, ще ги попитам:

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ СЕГА?



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909530
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930