Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2013 00:22 - БОРБАТА НА ИДЕОЛОГИИТЕ
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0



Вълнуващ идеологически сблъсък между Петър Москов и Антон Кутев в студиото на Нова тв тази сутрин!

Според Москов намазването на скулптурната група пред централата на БСП на ул. “Позитано” било политически акт на борба срещу комунизма и като такъв наказанието на извършителите щяло да бъде политическа репресия.

По класическите канони на революционната борба и напълно забравил, че се бори пред закона всички да сме равни, той пое вината на другарчетата си и рече: смятайте, че не бяха те, бяхме аз, Кънев, Лукарски и Зеленогорски. След което обвини БСП, че отдавна се опитват да накарат хората да асоциират синята идея с бандитизъм.

От своя страна пък Кутев беше потресен от “тежкия болшевишки речник” на Москов и го обвини, че “отдавна клатят обществото, за да дойдат на власт”.

Но най-големият му бисер беше репликата “ХОРАТА НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ВАС И НАС”!

Което всъщност означава: абе глупак с глупак, крийте се по-добре, прекалено си приличаме и няма да успеете да вземете властта след нас!

 

Да не мислите, че битката им продължи, без да намесят в цялата тази работа и ГЕРБ? Нищо подобно!

Докато се караше на Москов, че не се държи като правоверен десен, Кутев успя да вмъкне, че ГЕРБ не били дясна партия, тъй като нямали идеология.

Ако не бяха управлявали – да ти повярваме, Кутев. Но те управляваха три и половина години и идеологията им лъсна на светло:

 

ДЕМОКРАТИЧНОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ В УПРАВЛЕНИЕТО, ПОЧТЕНОСТ И РАБОТА В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ.

 

Дотам ни докарахте, господа-другари, че дрънканици за политически идеи, написани на хартийка, вече не интересуват никого! Какво ни брига дали ни крадете в името на лявата или в името на дясната идея?

 

Що се отнася до намазването на скулптурите, което някой се опитва да пробутва като “творчески акт”, те трябва да бъдат почистени.

Като данъкоплатец на софийска община обаче отказвам с парите от данъците ми някой да си прави политически пиар. Да го почистят за своя сметка тези, които са го намазали - но този път през деня, без да се крият.

Нямам нищо против и това да са Москов, Раданчо, Лукарски и Зеленогорски. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 908924
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930