Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2013 14:17 - НЕВЕЖЕСТВО + ЛЪЖИ + ЛИЦЕМЕРИЕ + ИНТРИГАНТСТВО = БКП
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.11.2013 11:13


Че дъхът на единствената сто и кусургодишна българска политическа партия е зловонен, не може да учуди никого. 
Учудваща е обаче телесната й способност да се възпроизвежда. 
Тя продължава да ражда отрочета - неуки, нагли и лицемерни като самата нея и все не можем да се отървем от натрапчивото им гнусно присъствие.

Вчера например научихме, че отрочета на БКП, която в продължение на половин век преследваше и затваряше българите, които ходят на църква, били ходили на... поклонение в Атон! 
Това твърдение е на г-н Христо Монов, депутат на БСП. 
Дълбоко религиозната му душа разкри пред зрителите на една телевизия още по-дълбокото му възмущение от едно престъпно (според него) деяние (според него) на свято място (пак според него). 
Святото място биваше наричано ту ферибот, ту корабче, а поклонничество според него е туристическото пътуване до полуостров Атон, което предлага и разходка с корабче по линията на брега. Та на това корабче г-н Монов имал честта да разговаря с руски поклонници (разбирай туристи), когато изведнъж видял младеж с камера да се насочва към небезизвестния депутат от Атака Павел Шопов, викайки “оставка” и нарушавайки “личното му пространство на свято място”. 
Тук вече потресаващият му разказ се превърна в гротеска. 
Че г-н Монов изобщо не е разбрал къде и защо е ходил, не ме учудва. Членовете на БСП рядко схващат кое, какво и защо е. Но не разбрах защо е прегърнал мнението на някакви случайно срещнати туристи за случката като свое верую. Нямам друго обяснение освен това, че били руснаци. А мнението им било, че българите “показват мръсотията си на свято място” и че да извикаш някому “оставка” на туристическо корабче било “опошляване на Атон” и “углавно престъпление” по гръцките закони! Гърците, видите ли, били много религиозни и много се грижели за опазване светостта на туристическите си корабчета! 
Но бъдете спокойни, г-н Монов щял да защити честта на родината пред руските туристи и вече имал няколко варианта за завеждане на иск срещу младежа, който се оказал при това... студент по богословие. 
Монов явно не знае, че дори студентите по богословие се включиха в искането за оставка на неговото правителство и че той изпада в смешното и жалко положение да се прави на по-голям светец и от Папата. Но какво от това – нали успя да завърти интрига и да обвини в “подстрекателство” депутат на ГЕРБ, участвал в екскурзията, призовавайки го да свидетелства какво бил видял. Освен това изискал от капитана на корабчето да повика гръцката полиция и да предаде в ръцете й “осквернителя”!

Че за да отидеш в манастир на Света гора като поклонник трябва да подадеш молба и да минеш през процедури, траещи най-малко месец, гусин комунистът не знае. Че истинският поклонник трябва да прекара минимум 24 часа в манастира, живеейки простия живот на монасите и спазвайки всички вътрешни правила, пак не знае. 
Той си мисли, че като е платил екскурзията от джоба си и е зърнал няколко манастира отдалеч, е станал поклонник, който има право да назидава и съди останалите за неморално поведение. 
Но какво да го правим – както се казва, наречи го комунист и не се занимавай повече с него. 
Защото комунистът никога не е бил нещо друго, освен гнусна смес от невежество, лъжи, лицемерие и интригантство.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902323
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031