Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2013 21:50 - ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ КАТО ЗА ТРУДОВА КОЛОНИЯ, или как Михаил Миков осъди депутати на принудителен труд
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 726 Коментари: 1 Гласове:
0



 

 

Въпреки че на предприятието “Български парламент” предстоеше много сериозна работа, една група от трудовия му колектив уведомила директора на предприятието Миков, че няма да се явяват на работа две седмици.

Не били командировани, а въпреки предстоящата важна работа той не ги спрял, защото всеки депутат има свободна воля. Причините за отсъствието директорът Миков научил по-късно от... медиите.

Щом имат воля атакистите да отскочат с Волен до Брюксел, за да го атакуват - тяхна си работа. Спазили са закона, дори не пропуснали да напомнят касиерката да им предвиди пълна заплата, тъй като имали мно-о-ого основателни причини да отсъстват.

Друга част от задружния депутатски трудов колектив обаче се възмути.

- Само ние ли да работим в този тежък момент? – попитаха те, и всеки ще им даде право. И публично поставиха условие – Или да дойдат и онези, за да работим заедно, или и ние няма да работим. И ние имаме свободна воля.

Да, ама не. Едни имат, но други нямат!

Всички станахме свидетели на това как докато групата на възмутените чинно и почтено чакаше на работната площадка да се яви и групата на самоотлъчилите се, най-неочаквано се оказа, че вече работели! 

Потъпквайки нагло всякакви правилници и конституцията, председателят на “демократичния” ни парламент, суфлиран от съпартийците си, извърши брутално насилие върху свободната воля на български депутати и превърна парламента в трудова колония за представителите на ПП ГЕРБ!

 

В същото това време групата на протежираните дезертьори напразно чукаше по затворените под носа им врати на ЕС.

Ами сега? Дали шефът ще им оправдае отсъствията и ще им плати, или ще ги санкционира с намаление на заплатите? Не мога да предположа дали на българския данъкоплатец ще бъдат спестени малко парички, това явно ще зависи от свободната воля на Миков.

Но се надявам в най-скоро време туреният на висок държавен пост махмурлия, който нарушава  българските закони, да си получи заслуженото!

Като погледнем от птичи поглед свършената работа обаче, то тя е много повече от заплануваната.

Защото вече и светът видя, че за да наложи своето, никакъв закон или конституция не могат да спрат престъпната хунта, овладяла българския парламент.   

 




Гласувай:
0



1. dimitrov1691 - ami taka e
01.10.2013 23:35
ami taka e edni spqt,drugi chetat vestnici,treti govorqt po telefona a tozi na tribunata na kogo govori.palni nekadarnici da si varvqt
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 909908
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930